Rice & Beans

Rice & Beans

 

Ris og bønner er en nem, nærende og lækker ret, med rødder fra verden over. Denne er er mexicansk inspireret og er let og hurtig at tilberede. 

Ingredienser:

  • 1 Løg
  • 480 ml. grøntsagsbouillon
  • 2,5 dl ris (skyllede)
  • 1 dåse sorte bønner (inkl. lage/væden fra dåsen).
  • Salt

Eventuel topping: 

  • Cheddar
  • Koriander
  • Salsa

Tilgang:

Trin 1: Opvarm olivenolie i en gryde over medium varme. Sautér løgene, indtil de er gennemsigtige. Tilsæt bouillon, dæk gryden og bring det i kog.

Trin 2: Tilsæt salt, ris og bønner (inklusiv væsken) og rør forsigtigt for at blande det sammen. Dæk gryden til.

Trin 3: Reducer varmen til det laveste, lad det simre uforstyrret i 18 minutter. Fjern gryden fra varmen og lad den hvile i nogen minutter. Løsn derefter risene forsigtigt

Trin 4: Smag til med salt og peber og pynt efter smag med lime og koriander.



Kommentarer ( 0 )

Efterlad en kommentar