
Ris og bønner er en nem, nærende og lækker ret, med rødder fra verden over. Denne er er mexicansk inspireret og er let og hurtig at tilberede.
Ingredienser:
- 1 Løg
- 480 ml. grøntsagsbouillon
- 2,5 dl ris (skyllede)
- 1 dåse sorte bønner (inkl. lage/væden fra dåsen).
- Salt
Eventuel topping:
- Cheddar
- Koriander
- Salsa
Tilgang:
Trin 1: Opvarm olivenolie i en gryde over medium varme. Sautér løgene, indtil de er gennemsigtige. Tilsæt bouillon, dæk gryden og bring det i kog.
Trin 2: Tilsæt salt, ris og bønner (inklusiv væsken) og rør forsigtigt for at blande det sammen. Dæk gryden til.
Trin 3: Reducer varmen til det laveste, lad det simre uforstyrret i 18 minutter. Fjern gryden fra varmen og lad den hvile i nogen minutter. Løsn derefter risene forsigtigt
Trin 4: Smag til med salt og peber og pynt efter smag med lime og koriander.
Kommentarer ( 0 )
Tilbage til Opskrifter