Stegte kartofler med 'nduja og serrano

Stegte kartofler med 'nduja og serrano

Stegte kartofler med 'nduja og serrano

En rustik og smagfuld ret, hvor stegte kartofler møder krydret 'nduja og sprød serranoskinke, toppet med spejlæg. Perfekt til frokost eller som en nem og mættende aftensmad

Ingredienser

  • 750g små kartofler
  • 2 spsk olie
  • 2 løg
  • 3 hvidløgsfed
  • 100g 'nduja
  • 100g serranoskinke, hakket
  • 100g kapres
  • 75g smør
  • 4 æg

Til servering

  • Frisk persille
  • Ristet brød

Sådan gør du

  1. Skær kartoflerne i mundrette stykker. Kom dem i en gryde med vand og bring i kog. Skru ned og lad simre i ca. 10 minutter, til kartoflerne er møre. Hæld vandet fra og sæt dem til side.

  2. Varm olien i en stor stegepande ved middel varme. Tilføj løg og hvidløg og steg dem i ca. 8 minutter, til de er bløde og gyldne.

  3. Tilsæt 'nduja og steg i et par minutter.

  4. Tilsæt serranoskinke og steg videre i et par minutter.

  5. Fordel kartofler, kapers og smør i panden. Steg under omrøring til kartoflerne er gyldne og sprøde.

  6. Lav to små fordybninger i panden og slå to æg ud i hver. Læg låg på og steg til æggene har sat sig.

  7. Drys med hakket persille og server med ristet brød.

Kommentarer ( 0 )

Efterlad en kommentar