
Den følgende opskrift blev brugt til 3 stk. kinakål. Kimchi opskrifter varierer meget. Vores er meget nem.
Ingredienser:
- 3 kinakål
- 3 æbler
- 3 løg
- 15 fed hvidløg
- 2,5 dl fiskesauce
- En del salt
- 5 tsk sukker
- 9 spsk revet ingefær
-
Gochugaru pulver (smag til). Jeg kan godt lide spicy, så jeg brugte 250 gram. Bemærk forskellige brands har forskellige spicelevel.
Trin:
1) Skær kål og gulerødder. Salt kålen for at få væden fra. Hæl vand fra, og salt igen.
2) Blend æbler, løg og hvidløg
3) Bland derefter fiskesauce, lidt mere salt, sukker, revet ingefær og gochugaru i
4) Masser blandingen ind i kålen og gulerødderne. Jo mere, jo bedre. Sørg for alt bliver smurt ind.
5) Fordel det hele på glas.
6) Lad stå på køkkenbordet i omkring 4 dage (desto længere det står, desto mere syrligt bliver det). Når det kommer på køl stopper fermenteringern.
Billeder:
Kommentarer ( 0 )
Tilbage til Opskrifter